• GRATIS levering vanaf 300 €

  • Levering binnen 5 werkdagen

Lansac Wijnen
Wishlist

Over Lansac

Van harte welkom bij Lansac.

Op zoek naar de ideale wijn voor een gezellig avondje thuis of voor een bijzondere gelegenheid? Bij ons vind je unieke topwijnen, rechtstreeks van bij de producent.

Onze familie heeft een lange traditie in het Zuid-Westen van Frankrijk. Al vijf generaties lang onderhouden wij een netwerk van wijnmakers en selecteren we de beste wijnen voor jou.  Vandaag staat Damien Berillon aan het roer van dit gepassioneerd familiebedrijf.

Damien staat steeds klaar om je te helpen bij je zoektocht naar de perfecte wijn voor elke gelegenheid. En omdat wij rechtstreeks samenwerken met de producenten kunnen wij onze wijnen aanbieden aan heel gunstige prijzen.

Zo vertellen we je graag het verhaal achter elke wijn. Want wanneer Damien niet in de zaak is vind je hem wel in de Franse wijngaarden waar hij op zoek gaat naar topwijnen en verborgen juweeltjes om het aanbod steeds verrassend en vernieuwend te houden.

Wij verdelen zowel de topwijnen uit de 'prestigieuze' kastelen als die van de 'kleinere' domeinen uit Frankrijk en omstreken. Kwaliteit en vakmanschap staan daarbij voorop. Wij kennen onze wijnboeren ook persoonlijk.

Lansac is al jarenlang de geprefereerde leverancier van topwijnen voor gerenommeerde restaurants in België. En dankzij onze website kunnen wij ons unieke gamma nu ook aan de particuliere klanten aanbieden. Iedereen die wil genieten van een glas goede wijn is welkom bij ons.

Wil je onze wijnen leren kennen? Elke zaterdag van 10h tot 13h openen wij ons depot voor particuliere en professionele klanten. Zo kan je rekenen op ons gespecialiseerde advies en ga je gegarandeerd naar huis met de perfecte wijn!

Daarnaast organiseren wij regelmatig proeverijen in onze zaak. Hou zeker de website en onze Facebook-pagina in de gaten voor meer informatie.

Proef steeds als eerste onze nieuwste wijnen!